mandag 25. juni 2012

Takk for nå!

Ann Helen og Magnhild åpner den første striperullen
En fantastisk helg er over. Over tohundreogseksti meter med remser er montert. NRK Buskerud og Laagendalsposten dekket vår store dag. Liv Signe Navarsete kom på besøk, hilste på oss alle og fikk sydd på en av Pias remser. Jens, Haakon og Mette Marit åpnet brua i pøsende regnvær!
Liv Astrid og Ragnhild er i gang med monteringen
Anna blir intervjuet av NRK
Hege og Sverre danser for oss
Bjørnar spiller
Magnhild instruerer
Ikke minst - alle dere som gjorde dette mulig - TAKK! Det har vært utrolig moro. Vi har satt Nore på kartet, og Laagendalsposten og NRK Buskerud har brakt det videre. Numedalsnett har vært flinke til å legge ut bloggen vår - tusen takk for det!
Kul traktor!
Nå er tiden kommen for å nyte brua. Rykter går om at folk kommer kjørende hit, rusler fra den ene siden til den andre, tar bilder, og ikke minst - ler og koser seg:-) Meningen med de varmende maskene er å spre glede, samhold og latter.
Sommeren er her, og vi som er hobbybønder må legge strikkepinnene til side til fordel for slåmaskiner, malekoster, gjerdestolping og fjøsflytting. Til høsten venter elever og nye studier for meg.

Jeg vil derfor avslutte bloggen nå, men det kan hende den oppstår på nytt til høsten av eventuelt andre som vil drive Garnsurr videre:-)

Hanne Beate syr og syr...:-)Ann Helen, Liv Signe og Magnhild:-)

Liv Signe tok seg utrolig god tid og hilste på samtlige.

... og hun fikk også blomster:-)
Tusen takk til alle positive krefter som har stått på og bidratt på alle mulige vis! Hele gjennomføringen har gått utrolig greit. Selve monteringen tok jo bare et par timer! Det er takket være alle dere som kom og hjalp til - helt utrolig. Problemet mitt er kanskje å nå fram med takken til dere alle. Tusen takk for meg og god sommer til dere alle:-) Foto: Frank Pettersen og Jonny MyrannVelsjef Arne - nå også med turban!

Geir imponerte jammen med nål og tråd

Vakkert:-)

Stine fra Laagendalsposten var veldig fornøyd med å ha funnet den "modige mannen" - vår lille Ole:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar