tirsdag 19. juni 2012

Da ruller vi'n ut - fredag fra halv elleve!

Godtfolk - da nærmer målet seg med stormskritt. Fredag braker det løs, og det blir nok sannsynlig fra morgen til kveld både fredag og lørdag. NRK med filmkamera kommer kl. 10.30, så fra da av må så mange som mulig komme!

De nærmeste dagene ligger folk i Nore på knærne og maler plakater, de kopierer sanger, de henter utstyr, de ringer hverandre og spør om ting, de kjøper inn pølser og brus, ordner premier og til sist håper vi det ikke blir altfor mye regn.... :-)

En liten stemningsrapport fra sammensyingsdugnaden beskriver så godt hvordan jeg har opplevd hele strikkeprosjektet her i Nore. Opptil flere uttalte ganske kategorisk at; "Ja, dette blir moro, men jeg kan dessverre ikke strikke...". Det var også derfor det var fullt mulig å bare være med og sladre:-) Det var bare det at det der med strikkeferdighetene... det stemte kanskje ikke helt ... etterhvert....
Bli med og sy på remsene!
Det har blitt spurt om det lar seg gjøre å bare være med på monteringen på brua - SJØLSAGT! Alle, og da sier jeg, absolutt alle som vil, er hjerteligst velkommen (og vi blir kjempeglade) til å være med. Etthundreogsøtti meter bro er faktisk ikke til å spøke med, og til syvende og sist har vi TOHUNDREOGFEMTIMETER med strikkeremser som skal monteres....

Hmmmm.... tohundreogfemti? Synes det var.... tohundreogførtisjukommaførtifem? Det var bare det at noe hadde somlet litt i posten. Da har vi hatt sponsorer fra hele landet - også helt til Karasjok! Tusen takk til Anne med familie. Flagget skal monteres riktig vei - lover:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar