onsdag 6. juni 2012

Strømsåsvalin er tagget!


For et fantastisk sted vi bor på! Vårt første "bevis" på kjærlighet, og at vi faktisk har vært der - ble plantet søndag 3. juni. En liten kjøretur fra Norefjord City og oppover mot Tryterudtjernet, inn en liten skogsvei til venstre sånn halvveis omtrent, og vi var ved et lite vann der vi parkerte. En virkelig søt og liten tur (vår egen "sherpa" hadde vært der med en gruppe mennesker under skolepliktig alder, dermed var taggeturen kvalitetssikret). Utsikten var helt utrolig flott!

Strikketøy bringer jo et helt nytt og hjemmekjært inntrykk på en varde. Tenk at dette stedet har blitt brukt til å kommunisere på flere vis for lenge siden. Nå har vi gjort den til "vår". Ole strikket en fabelaktig "tag" og vi sydde på den strålende "buinore.no"-logoen på:-)

En passelig stein ble forsiktig løftet ut fra varden, og ikledd varmende masker.

Geriljaen i dyp konsentrasjon i heftig vind.

Nore samfunnshus, tirsdag 12. juni kl. 19-21

Vi fyller salen med bord, og prøver å sette sammen remsene til en riktig lang og fin en - på 170 meter. TA MED NÅL, SAKS OG SOKKEGARN:-)

Det blir også planlegging og montasje av andre geriljaaktiviteter forut for den store "påkledningsdagen" 22. juni og åpningen 23. juni.

Les også om bruåpningen her: http://laagendalsposten.no/kultur/lover-celebert-besok-pa-strikkebrua-1.7385602

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar