søndag 3. juni 2012

Gamlekara er best!

Eivind Kurverud til venstre og Knut Nerigaard til høyre imponerte stort i går, de tok i strikketøyet med den største selvfølgelighet og hadde fullstendig koll både på tråden og maskene. Og hvem hadde lært dem å strikke? Mødrene!
Garnsurrgeriljaen fornekter seg ikke, og er selvfølgelig på jaktfeltskyting i Åsbøgrend! Vakre kamuflasjefarger ble dandert i en kurv, og plakat og bilde av et (selvfølgelig) hjemmestrikka trofé stripset på kurven. Vi fryktet at strikkekunnskaper var fullstendig fortrengt til fordel for det som av enkelte er ansett som såkalt maskuline aktiviteter, men neida!

En skal ikke undervurdere at en kvinnelig jeger med strikketøy kan virke noe skremmende på enkelte - heldigvis ikke for Simen Rye Teigen som er modige førstemann ut;
Som dere ser var det ikke svære greiene til å begynne med, men så skjer det ting:

Eivind viser at strikking er ikke er noe hokus pokus, og vil gjerne bidra litt til "brue".
Vebjørn Enerstvedt, januargutten i ungkarskalenderen, strikker også en omgang mens han venter på å være standplassleder.
Ekstra hyggelig er det med et bidrag fra Uvdal! En hel omgang ble det på Nils Peter Undebakke:-)
Hurra for et rekordstort antall damer på jaktfeltskyting; ni damer (av 80).  Her ser vi Irene Nørsterud. Det er jammen mer enn 10 prosent:-) Den yngre generasjoner bidro også med masker! Her har vi Sivert fra Rollag til venstre, og Guttorm fra Nore til høyre (tre år!).
Så nær som alle jegerdamer bidro med masker, uansett hvor de kom fra i kommunen. Det er jo så moro å ha vært med, ikke sant? Til venstre ser vi Kit H. Flaata og til høyre har vi Turid Myren og Ingebjørg Ulbaasen.

Imponerende strikkeferdigheter også hos bøndene i Nore; Lars Fullu imponerte stort, mens Nils Friis trengte litt mer instruksjon. Det tok derimot ikke veldig lang tid før han utbrøt; "Dette var jo lett!"
 
Og her ser dere resultatet; 53 centimenter, lett innrøkte jegermasker fra en fabelaktig dag på Torvstua i Åsbøgrend. Tusen takk til alle jegerne som bidro med omganger - det var utrolig gøy:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar