fredag 4. mai 2012

Kom mai du skjønne... milde?

Det strøymer på!

To remser rett under meteren ble levert Joker tidligere i uka. Mona Guterud fra Wetterhusgrend har levert inn en nydelig remse med røde og gule blomster. Dette blir lekkert på brua.


Den til venstre her, er ei stripete remse fra ei ukjent hyttedame:-) Dere er bare helt fantastiske! Jeg tror vi er nærmere 70 strikkere nå!!! Tusen, tusen, takk til oss alle - bygda vår blir bare bedre og bedre og bo i for hver dag som går. Men, stå på - vi nærmer oss målet nå:-)

Det handler jo ikke bare om hvor mye man har strikket - for meg betyr det enormt at alle bidrar! Eller som noen av oss sa før om åra; yt etter evne og få etter behov! Og da skjønner vi alle at det dreier seg om menneskelighet og ikke materialisme.


Glitter og maistas!


Oles glam 1
Oles glam 2
I dag har jeg tenkt til å ta vår alles gullgutt - Oles stafettpinne, og sende den videre. Vi trenger mer glam på bygda, dere!

Jeg hører til dem som elsker 
traktorer, og kjøpte traktorskjørt fra herrelandet i øst lenge før Moods of Norway-gutta hadde prøvd russedressen.

For vi vet jo alle nå - traktorer er glamorøst og eksotisk! Det å bo på bygda er innovativt og modig. Her er folk i godt humør, vi vinker til hverandre når vi møtes på veien, og vi ler og morer oss mellom hyllene på Joker:-) Gøy på landet!

Utfordringen er:
STRIKK (ELLER HEKLE) INN NOE GALSKAP!
Bilder kan overføres på Facebook, eller sendes på e-post til a_helens@hotmail.com, eller mobil som MMS til 9187 0059.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar