fredag 18. mai 2012

Tohundreogtikommatre meter!

Takk for Nore og 17. mai! En fantastisk hekla stripe fra Grete Kjøntveit. Denne er rett og slett fabelaktig!
Resultatet fra Garnsurr og tøv, eller rein og skjer sladder - Fase 3,  overgikk alle mine forventninger; 210, 3 meter! Er det mulig? 65 strikkere har jeg registrert på lista mi nå, og den er ganske sikkert ikke komplett:-) Vi har klart det!

Vi har strikket og heklet brua:-) Vi har bygget en varmende garnsurr-strøm mot våre nye venner og naboer. Nå kan dere snart strømme på!

Man kan jo tenke sitt, når man plutselig en dag bor på en gammal gård, på et tilsynelatende noe  stille sted, et definitivt grisgrendt strøk, ganske langt fra en interessant by.... Kan man ha det moro her, mon tro? Det er en ganske stor fare for at dette hadde vært vanskelig å gjennomføre der jeg kommer fra....
Stinn brakke - også på strikkekafeteria fase 3.
Tusen takk alle sammen - ikke minst for at dere har gjort det så fantastisk å bo her! Jeg telte at jeg hadde flyttet 21 ganger i livet mitt,så jeg er en dreven "flyttsame", og som tilflyttingssted har Nore overrasket stort! For det er jo ikke antall butikker, kafeer, eller bensinstasjoner det handler om (selv om det jo selvfølgelig betyr ganske mye at det er en av hvert av disse slaga der). Det handler om folk, om hvordan disse folka er, om hvor mye tull og moro de vil være med på, om hvordan de stiller opp for hverandre, og om hvordan de tar i mot deg som er så rar at du vil prøve å bo på et sånt sted.

Superstrikker Gunhild Hvaale med sine fantastiske åtte meter!


Anne, opprinnelig Ulbaasen, men bosatt i Karasjok, forteller om alle som har strikket på den såkalte "Vetterstø-stripa" - og det var ikke få!
Superstrikker og MOT-motivator Pia Vinje, har selvfølgelig også strikket MOT-logoen.
Hvis det er noen som lurer på hva som vil skje med alle metrene over 170, kan vi bare si at det eksisterer MEGET skumle planer med disse. Mer vil det ikke røpes her og nå.... Men, for guds skyld - IKKE REKK OPP! Og har du lyst - strikk og hekle så mye du orker. Alle masker som er strikket og heklet er uttrykk for varme og nærhet, og ikke minst kjærlighet til bygda:-).

Neste Garnsurr og tøv, eller bare rein og skjær sladder - fase 4, blir tirsdag 12. juni. Vi kommer tilbake med flere detaljer om dette arrangementet. Påkledningen blir som kjent fredag 22. juni:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar